Varmeskabe

Teorierne er der virkeligt mange af. Og der er endnu flere tilhængere af den ene eller den anden teori. Måske er det dig, der har ret. Måske ikke. Men det er ikke pointen her. Pointen er, at vi skal finde ud af, om det virker. Det her eksperiment har I jo arbejdet på i flere år. Og vil det ikke være super, hvis det rent faktisk er lykkedes jer at opfinde et materiale, som vi bare kan smøre på en genstand, og så får vi lige den effekt, vi programmerede materialet til at give os? Glimmer? Guld? Mat? Flydende? Skarpt? Varmt? Køligt? Ja, find selv på flere effekter.

Materialetests

Inden vi finder ud af det, så skal jeres materiale testes. Og det skal testes på alle mulige måder. Det skal smøres på en genstand. Lad os sige, at det skal smøres på en trægren – og du vil gerne have, at det giver en glat og silkeblød overflade på den ru grens bark. Dernæst skal det tørre. Og det skal tørre i mange timer inde i den her tørreovn, som I har anskaffet til formålet. Det er ikke en stor ovn. Bare en lille en. I ved nemlig, at fungerer materialet på en lille prøve, så vil det også fungere på et stort objekt. I kiggede længe efter tørreovne inden, I kontaktede det der firma, der udlejer tørreovne. Det var faktisk slet ikke nemt at finde sådan en vakuumtørreovn, som I ledte efter. De fleste søgninger, som I lavede på Google, blev nemlig fortolket, som om I ledte efter et varmeskab i tilknytning til en ny ovn til køkkenet. Så I fik en masse henvisninger til tyske firmaer, der producerer ovne til køkkenet. Det var en skuffende oplevelse.

Til industrielt brug

Derfor begyndte I at lede efter alternativer til tørreovne. I prøvede med varmeskabe til industri. Det var ikke den bedste idé. I fik de samme resultater. Ved et tilfælde så du noget om vakuumovne. Du havde aldrig hørt om sådan nogle før. Du kunne dog hurtigt se, at det faktisk var en vakuumovn, I har brug for. Den sørger jo for, at genstanden ligger i et totalt lukket rum – vakuumpakket – når det tørrer under jeres tests.

Jo, jo, du søgte da også mere information om vakuumovne på nettet. Det var dog ret frustrerende, netop fordi så klog er Google altså heller ikke: Din søgninger blev oftest misforstået, så du blev henvist til sites med produkter, der sigter på vakuumindpakning og madlavning med vakuum (Sous vide).

Professionel service

Heldigvis havde du noteret det site, der skrev om vakuumovne til brug i laboratorier. Så du tog modet til dig og ringede op til firmaet, for at høre lidt mere om vakuumovne. Du fik en lang samtale med en dygtig laborant. Hun fortalte dig alt om de vakuumovne, som hun har arbejdet med. Og det endte med, at hun gerne ville sende dig kontakt oplysninger til andre sites, der også har vakuumovne og tørreovne, så du kunne finde den, der egner sig bedst til det, du skal have testet. Det var som en leg bagefter – og nu har I den rigtige ovn. Tusind tak for professionel service fra https://www.cts-klimaskabe.dk/