Brug for flytning og boxrum

I skal ikke længere bo sammen. I er enige. Helt besynderligt, at I overhovedet kunne blive enige om det. I har jo ikke gjort andet end at skændes som hund og kat i flere år nu. Så det er på tide, at I har taget den rigtige beslutning. Skilsmissepapirerne blive skrevet under i næste uge. Og du er faktisk ved at flytte ud af huset. Du har fundet en mindre bolig i samme by, men på lang afstand af den nuværende bolig. I er blevet enige om, hvilke møbler og ting du tager med dig. Og du er faktisk glad for, at du har en masse ting stående i opbevaringsrum i Aalborg her. Du skal bare huske at ringe til flyttefirmaet i Aalborg, som har tingene stående på deres præmisser. De skal have besked om hvor de skal køre dine møbler hen. Du har jo brug for dem nu.

Det var dengang

Du fik dem sat til opbevaring i Aalborg, dengang du og din – dengang – kæreste flyttede sammen. Og det er du glad for, at du fik gjort. Ok, der har været en lille udgift til leje af rummet, hvor tingene står til opbevaring. Men den kommer samlet set slet ikke i nærheden af, hvad det ville koste dig, hvis du skulle til at købe nye møbler nu. Og udgiften til flyttefirmaet, som vil bringe dine ting til din nye bolig er heller ikke så stor. Så du er faktisk godt tilfreds. En flytning koster altid penge. Men du er parat til at betale, hvad det koster. Du skal bare væk – nu!

Et godt firma i Aalborg

Du ved også, at det flyttefirma i Aalborg, som også opbevarer dine ting, er helt pålideligt. Du har jo tjekket, at alle møbler er, som de skal være, hver gang du har været på besøg i Aalborg. Så du har slet ikke nogen bekymringer om, at dine ting vil ankomme i god stand – og på den dag, I aftaler. Du kender dine egne møbler, og du har været henne i den nye bolig flere gange for at tage mål. Du går meget op i indretning. Og du kan se, at du ved helt præcist, hvor du gerne vil have, at flyttefolkene stiller de tunge møbler. Det er virkeligt en stor hjælp, at der kommer et par stærke mænd, der gerne vil bruge deres kræfter.

En snak med flyttefolkene

Du ringer til flyttefirmaet i Aalborg for at fortælle dem, at hvis de kan komme i løbet af den første weekend i november, så vil du blive rigtigt glad. Du giver også flyttefirmaet din nye adresse. De svarer, at det ikke er et problem for dem. De har allerede noteret det. I talte jo om, at du skal flytte først i november, da du ringede til dem der i slutningen af september. Lige efter, at I havde besluttet, at I skal skilles. Damen fra flyttefirmaet fortæller dig også, at de nok skal ringe til dig i forvejen og fortælle, hvornår de ankommer til adressen. Du takker hende. Hun var sød at tale med. Der er lidt mindre end en uge til at du skal flytte.