Forretningside med tøj

Tøj og accessories er en meget stor industri. Den står for mange milliarder kroners omsætning på verdensplan. Det er faktisk umuligt at få et overblik. Det er en branche, som er i vækst. Og som har været i vækst i meget lang tid. Trenden ser ud til at fortsætte. Så er der nogen undskyldning for ikke at begynde at sælge tøj? Egentlig ikke. Men det er altså også en branche, der er præget af konkurrence. Meget hård konkurrence. Og er du ikke i stand til at finde en kollektion, der vil sælge, så risikerer du nemt at blive en af de mange tabere, som branchen også har givet os i løbet af de sidste mange år. Det kan godt være, at du er en dygtig sælger. Men i tøjbranchen skal du være ekstremt dygtig, hvis du skal overleve som selvstændig. Og det handler ikke kun om salg. Det handler om lager, om sæsoner, mode og meget mere.

En niche går mainstream

Men, hvis du vil have et forslag til en niche indenfor tøjbranchen, som der ikke er så meget opmærksomhed omkring, men som helt sikkert kan skabe en god forretning for dig, så hør her:

Du kunne begynde med at fokusere på at sælge tøj i store størrelser til mænd som hos storedrenge.dk. Du kan simpelthen åbne en forretning – fysisk såvel som på internettet – som kun sælger tøj i størrelserne fra XXL og op. Smid alle de gængse størrelser: S, M, L og XL ud. Fokuser kun på de store mennesker. Det er nemlig et marked, som ekspanderer helt utroligt i disse år. Vi bliver generelt større og større. Mange mænd og kvinder har faktisk svært ved at kunne komme i en XL størrelse.

Det er al slags tøj

Om det handler om undertøj, jakker, bukser eller bluser og skjorter: Tøj i store størrelser kan sælges. Efterspørgslen er stigende. Og, skal vi lytte til alle sundhedseksperterne, så kan vi se frem til at der bliver flere og flere mennesker, der har brug for tøj i store størrelser. Sundhedseksperterne siger ”desværre” til denne trend. Som konkurrerende i tøjbranchen med fokus på tøj i store størrelser, så kan du sige ”hurra”. Det er nemlig sådan, at mennesker, der bruger tøj i store størrelser også gerne vil være smarte i tøjet. Og kan du finde lige de produkter, som dels er moderne og dels får de store til at føle sig godt tilpas i tøjet, du sælger til dem, så har du muligheden for hurtigt at kunne bygge en stor og succesfuld forretning op. Og det til trods for, at her er krise.

Også til kvinder

Alle har brug for tøj. Hele året rundt. Mange år ud i fremtiden. Se blot de mange muligheder for eksempel her: https://www.arkuricurvy.dk/dametoej-943/ Så kom i gang. Find ud af, hvad der bliver næste sæsons trends og få købt ind. Du skal være klar.

Ja, det var bare et forslag til dig. Det kan godt være, at du ikke vil sælge tøj i store størrelser. Men jeg har bare givet dig muligheden for at tænke i andre baner end dem, som de fleste kommende webshopejere tænker i, når de overvejer at sælge tøj. De tænker nemlig oftest i baner, der handler om særlige brands eller kollektioner.