Hejseudstyr til byggeri

Hvis du er entreprenør og skal i gang med et nyt byggeri eller en restaurationsopgave, så skal du sørge for at planlægge opgaven godt. Det ved du allerede – du har rutinen og erfaringen. Alligevel, så gør vi dig opmærksom på det, fordi vi oplever ofte, at entreprenører kommer til os med panik i stemmen, fordi de slet ikke har tænkt på, at de vil få brug for nogle hjælpemidler, så byggeriet kan blive opført gnidningsløst. Der er typisk tale om, at der er opstået et akut behov for et – eller flere – byggehejs. Når vi så er nødt til at afvise entreprenøren, bliver vi selvfølgelig kede af det. Og vi afviser oftest, fordi vi ikke har det hejs, som entreprenøren mener, vil være det bedste for byggeriet.

Hjælp til hejs

Det er derfor vi skriver til dig nu. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig så godt vi kan. Derfor har vi et tilbud om samarbejde til dig: Kom til os allerede i planlægningsfasen af projektet. Vi kan nemlig hjælpe dig med at finde lige den hejsløsning, som du vil få brug for. Det kan godt være, at du ved, at du skal have en byggepladselevator. Men ved du, hvornår, du helt præcist får brug for den? Det er noget, vi kan hjælpe dig med – og det vil betyde, at du kan få et præcist tilbud fra vores side, hvis du beslutter dig for, at det er os, du skal leje hejs hos. Du vil dermed kunne lave et bedre cash flow for investeringerne, du skal lave. Og det kan da ikke være uden betydning. Så, derfor: Kontakt os når du ved, at du skal til at starte en byggeopgave. Lad os hjælpe dig – så din og vores timing bliver som hånd i hanke. Lad os samarbejde om det, så du ikke pludseligt står i en situation, hvor vi ikke kan hjælpe dig.

Stor kontrakt på byggeri

Tilbage i marts fik I en kontrakt. Det er en kontrakt, der handler om, at I skal opføre et stort byggeri ude i et af kommunens områder, der sigter på at skabe nye arbejdspladser. Der skal opføres byggeri, der egner sig til både små og store virksomheder, som kommunen gerne vil samle på et sted. Tanken er, at når flere virksomheder inden for samme branche er lokaliseret i det samme område, så accelereres idéudvikling – og dermed opstår der nye virksomheder. Måske virker det. Det er der eksempler på. Måske ikke. Det er der også eksempler på. Hvorom alt er: I skal nu til at starte byggeriet op. Det har taget sin tid med at få underskrifter på kontrakten. Der har også været indsigelser fra andre entreprenører. Disse indsigelser har kommunen også skullet behandle, inden kontrakten kunne blive underskrevet. Men nu er papirarbejdet på plads. Din kopi af kontrakten ligger et sikkert sted – både fysisk og digitalt.

Udlejning af industrihejs

Du har naturligvis udnyttet tiden siden marts måned, da du fik nyheden om, at I skal opføre byggeriet, til at få de sidste ting på plads mht. budgettet for byggeriet. Din regnskabschef – den klovn – havde ikke indkalkuleret leje af et industrihejs. Og det er jo noget I bestemt vil få brug for. Generelt. Hejs er vigtige på en byggeplads. Og det er ligegyldigt om der er tale om små materialehejs eller om det er personførende hejs, der kan løfte 30 mand op i 15. sals højde på ingen tid.
Det undrer dig meget, at regnskabschefen havde glemt det. Han plejer ellers at være meget grundig. Han dobbelttjekker alt – ikke kun to gange! Men lad det være, hvad det er nu. I har fået rettet fejlen – og I har fået en godkendelse fra kommunen om, at det nye budget er acceptabelt. Heldigvis har de forståelse for, at fejl kan ske.