Rejser til både Paris og Thailand

I havde sådan set en drøm om at komme til Thailand. I har hørt og læst så meget om det smukke land. Om de forskellige kulturer, det indeholder. Om landskabet – og naturligvis også om maden. Det sidste kan jo slet ikke undgås. Alle køber kokosmælk og laver eksotiske og velsmagende retter derhjemme. Men drømmen brast. Netop, som I havde fundet billige flybilletter til Thailand. Der skete noget i din familie, så I blev nødt til at aflyse rejsen. Nu er I kommet over på den anden side af hurdlen i familien. Og I vil ud og rejse. Det er på tide, at I får lov til at holde fri. I skal slappe af. I har været igennem en svær periode. En ferie har I virkeligt fortjent. I leder derfor efter rejser til Thailand.

Find en afbudsrejse til Thailand

I kan dog se, at de er ret populære – der er udsolgt hos de fleste rejsebureauer. I vil derfor lige tjekke et site, som du kender for billige afbudsrejser til Thailand. Du er sådan set ikke optimistisk. Frygten er, at I ikke vil finde en rejse, der kan føre jer til Thailand her og nu. Men det er værd lige at kigge. Du finder sitet i din browser. Trykker på de rigtige knapper og sætter flueben i de små firkanter, så du har snævret din søgning på sitet ind. Og ganske rigtigt: Der er ikke særligt mange afbudsrejser til Thailand lige nu. Du finder dog en, der har afgang en gang i november. I diskuterer lidt: Skal I vælge at vente til I kan komme afsted til Thailand i år – eller skal I vente til næste år. I beslutter jer for, at I vil afsted i november. I booker afbudsrejsen. Og håber, at der ikke vil være nogen som helst problemer med erstatning for flyforsinkelse eller aflyste afgange, når I skal afsted.

Så er der det med Paris

Du har en lille plan om, at du vil invitere din kæreste på en forlænget weekend til Paris. Ja, forelsket og romantiker – det er du! Og hvad er skønnere end Paris. Også om efteråret. Så du har fundet en rejse med flybilletter til Paris til jer. I kan komme afsted i næste weekend. Ud om fredagen – morgen. Hjem igen søndag aften. Perfekt. Lige tid nok til at vise hende, hvor du har boet i 3 år, da din far var udsendt dernede. Lige tid nok til at vise hende, at du behersker det franske sprog fuldkomment.

Indlogeringen?

Du har dog et problem: Det er ikke til at finde et ordentligt sted, hvor I kan bo. Du har ellers søgt overalt. Men du vil altså ikke ud i et eventyr, hvor I skal rejse langt fra en parisisk forstad ind til centrum. Og Disneyland? Det kommer ikke på tale!
Du må derfor finde en anden måde, som I skal rejse på. En organiseret rejse. Og rejser til Paris er der jo mange af. Du leder derfor efter en rejse, der passer med de datoer, du har bestemt dig for. Det er jo også et spørgsmål om, at du skal passe dit job. Så det er ikke noget med, at I bare rejser her og nu. Det ville ellers være skønt, hvis det kunne lade sig gøre. Og kunne det lade sig gøre, så ville du da også søge efter afbudsrejser til Paris. Det sker jo, at der dukker meget billige rejser op. De kræver bare, at du ved, hvor du har din kuffert og kan få vasket tøjet i lynets hast, pakke og nå frem til lufthavnen i løbet af få timer.

Du leder lidt febrilsk efter rejser til Paris. Du finder én, der passer med datoerne. Booker til to. Derefter ringer du til din kæreste og fortæller hende, at hun skal møde op i lufthavnen på torsdag. I skal til Paris i 4 dage.